tirsdag, juli 10, 2007

Problem??

På dr.dk's forside kunne man i aften bl.a læse dette;

"Flere folketingspolitikere kalder det en god ide, hvis danske forældre får mulighed for at adoptere børn fra andre lande for eksempel Uganda og Kenya. Problemet er, at der er få børn og prisen for adoption stiger."

Så er det lige jeg stopper op og tænker; er det et problem at der er for få børn til at blive adopteret?? Umiddelbart skulle man jo tro at det kunne hænge sammen med at dem der i de lande for børn, ønsker deres børn og derfor ikke sender dem væk til adoption andre steder. Hvis det hænger sådan sammen kan jeg ikke se hvorfor det er et problem.
Jo selvfølgelig er det et problem for de stakkels danskere der tror/mener det er en menneskeret at få børn...sådan hænger det bare ikke sammen i mine øjne. Børn er en gave, - ikke en rettighed.

Og når vi så alligevel snakker om børn, kan jeg ikke undgå at forarges over Kristendemokraternes beslutning om at opgive deres hovedmål, kampen imod den fri abort. Man kan undres og tænke over om der overhovedet er noget kristent bag det parti. Men tilsyneladende er børn ikke længere noget værdifuldt, men bare en ting man "leger" med som det nu passer bedst ind i programmet?!